O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 cu antreprenorul Valentin Radu, asociat RCA Ieftin si fondator al Marketizator si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Serban Tir, CTO al grupului de firme Gemini Solutions.

Absolvent al Politehnicii Bucuresti, el are o experienta in industria IT de peste 15 ani din care 14 ani cu startup-uri din Silicon Valley. Firma Gemini Solutions are o locatie in Silicon Valley si una in Bucuresti.

Pe 24 Septembrie Gemini Solutions va organiza un eveniment la care va lansa incubatorul de afaceri "The Foundry". Evenimentul il va avea ca invitat special pe Nicolas El Baze, un cunoscut venture capitalist din Silicon Valley. Inscrie-te aici la eveniment si poti interactiona cu un venture capitalist din Silicon Valley.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Adreseaza intrebarile tale aici pentru Serban Tir. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri