Cristian Badea, unul dintre "creierele" companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 este Cristian Badea, unul dintre "creierele" companiei Avangate. Avangate, companie creata de antreprenorul Radu Georgescu, este in centrul atentiei dupa ce a fost achizitionata de fondul de private equity Francisco Partners din Silicon Valley. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Lucia Manole, Human capital strategist in cadrul Mind Master.

Membru fondator al companiei Avangate, Cristian Badea (CIO al firmei) a avut un rol important in conducerea si dezvoltarea strategica a acesteia de-a lungul anilor.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Adreseaza intrebarile tale aici pentru Alexandra Roata. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.

Citeste si:
Romanii de la Sypher primesc o investitie de 300.000 de euro
Romanii de la Sypher primesc...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri