Exercitiu de imaginatie propus in cadrul emisiunii de business WALL-STREET 360: ce afacere ar incepe Alin Burcea daca ar trebui sa o ia astazi de la zero? Proprietarul agentiei de turism Paralela 45 spune ca si-ar deschide o agentie de turism mica, pe nisa turismului de lux. Antreprenorul ar intra pe aceasta nisa dupa ce va gasi un investitor strategic care sa investeasca in Paralela 45.

"Astazi mi-as dori sa am o agentie mica, cu 20 de salariati, in Bucuresti, cu un singur sediu (acum am 40) si sa ma ocup de clientela VIP si cu multi bani. In Bucuresti sunt cel putin cateva zeci de mii de oameni care dispun de sume considerabile si care vor vacante speciale. Ei nici nu vor sa se stie unde merg, nu toti sunt exibitionisti. Investitia nu ar fi foarte mare, probabil pana in 200.000 de euro", a declarat Alin Burcea, fondatorul agentiei Paralela 45, la emisiunea WALL STREET 360.

Vezi in materialul VIDEO de mai sus ce crede Alin Burcea despre urmatoarele subiecte:

- clientela de lux in turism;
- discutiile pe care le-a avut cu potentialii investitori in Paralela 45;
- marjele de profit din industria de turism;
- ce ar face daca ar fi sa inceapa un nou proiect antreprenorial in turism;


Broadcast live streaming video on Ustream

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »


Setari Cookie-uri