Dintre cele 6 afaceri prezente in finala live a concursului de pitching organizat in cadrul conferintei Fast Forward Business Summit, juratii au apreciat cel mai mult pitch-ul sustinut de Gaus, o platforma de recrutare dedicata programatorilor la inceput de drum, in timp ce Taraba Virtuala va primi bugetul de publicitate in reteaua Internetcorp, in valoare de 5.000 euro. Iata cum s-au prezentat cele doua proiecte ce au primit cele mai multe voturi.

Gaus, cel mai bun pitch de la Fast Forward Business Summit

Gaus este o platforma de recrutare dedicata programatorilor la inveput de drum, care foloseste chatbots pentru a realiza un profil rapid al candidatului, iar prin utilizarea de algoritmi platforma va ghida companiile care recruteaza catre candidatii cei mai potriviti.

"Am lansat aceasta companie intrucat credem ca procesul de recrutare poate fi o experienta placuta, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, si nu o lupta dureroasa, asa cum este descrisa astazi. Viziunea noastra este a unei lumi in care fiecare poate spune ca isi iubeste locul de munca. Rolul nostru este sa devenim lideri de piata si sa cream valoare adaugata procesului de recrutare de juniori", au precizat fondatorii Gaus.

Taraba Virtuala a castigat bugetul media pus la bataie de Internetcorp

Taraba Virtuala a pornit din dorinta de a tehnologiza un domeniu ce este mai traditionalist si a pus in contact direct producatorii locali cu oamenii din zona lor de interes. Ea inglobeaza o serie de nevoi specifice, cum ar fi un sistem de gestiune pentru comenzile producatorilor, contribuind astfel si la educatia lor de business, dar si un marketplace pentru clienti.

"Facem parte din generatia celor care nu mai tac si fac, astfel ca dupa un sir de reportaje si discutii cu cunoscutii legat de problematica producatorilor locali, am observat ca exista o mare energie negativa in jurul acestui subiect. Astfel, ne-am decis sa schimbam paradigma, sa aratam ca se poate si la noi, ca exista si exemple pozitive, De aceea, ingineri fiind, ne-am decis ca vom construi o platforma personalizata pentru acest domeniu", au anuntat fondatorii in pitch-ul de inscriere la Fast Forward Business Summit.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri