Listarea Sanopass pe Seedblink, suprasubscrisă după 1 oră: câți bani au primit

Sanopass, afacerea românească B2B care oferă angajatorilor un instrument prin care aceștia facilitează oferirea de servicii medicale propriilor angajați, a adunat peste 100.000 de euro pe platforma de equity crowdfunding SeedBlink într-o oră.

Suma a ajuns la 145.000 de euro în aproximativ o oră, iar pentru că Sanopass a decis să nu accepte suprasubscrieri, SeedBlink va lua confirmări pentru angajamente în ordinea lor cronologică șî în caz că unele dintre ele nu se confirmă vor elibera locul pentru următorul investitor.

”Vom lua confirmări pentru angajamente în ordinea lor cronologică și în cazul că unele dintre ele nu se confirmă vom elibera locul pentru următorul investitor. Vom reveni în cursul zilei cu noutăți către cei care au depus angajamente”, anunță reprezentanții SeedBlink.

Sanopass a generat interesul a două dintre cele mai noi fonduri de VC prezente pe piața românească

Runda totală de finanțare este de 400.000 EUR pentru care companie cedează 20% din capital, 300.000 de euro sunt deja subscriși cu o sumă egală de către două fonduri de VC, respectiv Cleverage Venture Capital în calitate de lead investor și Founders Bridge. Sanopass se va afla astfel în compania lui Wargha Enayati, promotorul primelor abonamente medicale din România și a lui Sergiu Neguț, executive manager al Regina Maria în acele vremuri.

Cei doi, alături de Voicu Oprean, fondatorul AROBS Transilvania Software și Alexandru Popescu, executiv cu peste 20 de ani de experiență la nivel în industria medicală au fondat Cleverage VC. Founders Bridge este un fond de investiții suedez, lansat de cinci antreprenori în serie, printre care doi fondatori români, Adrian Trif și Liviu Munteanu.

Sanopass împreună cu cei doi investitori de tip VC au decis ca în cadrul rundei să aloce suma de 100.000 euro pentru listarea pe SeedBlink pentru a avea alături și investitori individuali care cred în produsul lor și în piața pe care o adresează.

....

Citeste si:
Plant an App anunță listarea pe Seedblink, de unde vrea să atragă...
Plant an App anunță listarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri