După 5 luni de activitate și 1.000 de investitori, platforma de equity crowdfunding SeedBlink se autolistează

Cu 8 listări în primele 5 luni de activitate și 1.000 de investitori înregistrați, SeedBlink a devenit una dintre cele mai importante platforme de equity crowdfunding din regiune, punând față în față start-up-urile tehnologice cu fondurile locale de venture capital și investitorii de tip business angels. În acest context, fondatorii platformei au decis să se autolisteze în următoarea perioadă.

“Urmează o dezvoltare accelerată în următorul an, cu susținerea partenerilor tradiționali și cu soluții noi de promovare a listărilor locale și regionale, abordare potențată inclusiv de noul Regulament European de Crowdfunding, aprobat și care se va implementa în 2021. Anul doi va surprinde pregătirea pentru scalare, atât cu startup-uri cât și cu investitori din regiune. Faza de penetrare a „mass-market” va fi însoțită de adresarea altor segmente de piață, cu produse noi, orientate pe investment crowdsourcing”, se menționează într-un comunicat al SeedBlink.

În curând vom povesti cu Andrei Dudoiu, co-fondator al platformei, despre ce înseamă equity crowdfunding și listarea Seedblink la conferința Future Banking - virtual edition. Înscrie-te AICI la primul eveniment virtual organizat de wall-street.ro.

Chiar dacă facilitează democratizarea investițiilor prin accesul digital, SeedBlink va deveni o platformă integrată vertical, cu produse personalizate, oferind astfel soluții pentru întregul spectru al investitorilor în startup-uri, cu profile diferite.

“Democratizarea investițiilor și dezvoltarea ecosistemului sunt obiectivele strategice ale echipei SeedBlink, urmând să se păstreze acest focus pe parcursul dezvoltării următorilor ani. Vom face o construcție solidă, care va ajuta la transformarea concurenței tradiționale în colaborarea facilitată de noua economie. Vom reveni curând cu noutăți concrete despre campania proprie de equity crowdfunding”, au mai declarat reprezentanții companiei.

Citeste si:
Plant an App anunță listarea pe Seedblink, de unde vrea să atragă...
Plant an App anunță listarea...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri