Human Finance a lansat SeedBlink.com, o platforma de equity crowdfunding dezvoltata in Romania, care se concentreaza in principal pe investitii de dimensiuni reduse in ecosistemul local al startup-urilor. Aceasta a fost gandita ca o aplicatie completa adresata investitorilor si accesibila tuturor startup-urilor care aplica pentru finantare aflate in cautarea finantarilor de tip pre-seed si seed.

SeedBling se adreseaza startup-urilor inovatoare cu tractiune dovedita, cu un MVP deja testat, etice si avand un model de afaceri clar, articulat, cu potential de dezvoltare atat pe piata locala cat si pe pietele internationale.

In perioada urmatoare, prin intermediul platformei va fi organizat primul equity crowdfunding pentru reteaua de business angels din cadrul Asociatiei TechAngels Romania, pentru contributia financiara alocata startup-ului castigator al competitiei din cadrul How to Web 2019: Machinations.io. Acestei investitii i se alatura fondurile GapMinder VC si RocaX.

SeedBlink isi construieste expertiza pe baza numarului mare de investitori dispusi sa intre intr-o zona riscanta de finantare, cea a startup-urilor aflate intr-o faza incipienta. Obiectivul SeedBlink este de a agrega 20 milioane de Euro in investitii equity crowdfunding pentru urmatorii trei ani, sustinand astfel dezvoltarea ecosistemului romanesc pentru startup-urile inovative.

Asculta integral podcastul Future Banking de mai jos, in care sunt invitati doi ditnre cofondatorii Human Finance si afla planurile acestora pentru mediul de business.

Citeste si:
Human Finance lanseaza pe platforma equity crowdfunding
Human Finance, platforma care...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce ar schimba doi fosti bancheri la sistemul din care au plecat