Human Finance a lansat SeedBlink.com, o platforma de equity crowdfunding dezvoltata in Romania, care se concentreaza in principal pe investitii de dimensiuni reduse in ecosistemul local al startup-urilor. Aceasta a fost gandita ca o aplicatie completa adresata investitorilor si accesibila tuturor startup-urilor care aplica pentru finantare aflate in cautarea finantarilor de tip pre-seed si seed.

SeedBling se adreseaza startup-urilor inovatoare cu tractiune dovedita, cu un MVP deja testat, etice si avand un model de afaceri clar, articulat, cu potential de dezvoltare atat pe piata locala cat si pe pietele internationale.

In perioada urmatoare, prin intermediul platformei va fi organizat primul equity crowdfunding pentru reteaua de business angels din cadrul Asociatiei TechAngels Romania, pentru contributia financiara alocata startup-ului castigator al competitiei din cadrul How to Web 2019: Machinations.io. Acestei investitii i se alatura fondurile GapMinder VC si RocaX.

SeedBlink isi construieste expertiza pe baza numarului mare de investitori dispusi sa intre intr-o zona riscanta de finantare, cea a startup-urilor aflate intr-o faza incipienta. Obiectivul SeedBlink este de a agrega 20 milioane de Euro in investitii equity crowdfunding pentru urmatorii trei ani, sustinand astfel dezvoltarea ecosistemului romanesc pentru startup-urile inovative.

Asculta integral podcastul Future Banking de mai jos, in care sunt invitati doi ditnre cofondatorii Human Finance si afla planurile acestora pentru mediul de business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri