Vasile Tamaș, Beez: Lipsa banilor impulsionează inovația

Identificarea unor surse de finanțare cât mai generoase și rapide nu trebuie să fie principala prioritate a antreprenorilor aflați la început de drum, care ar trebui mai degrabă să se concentreze pe identificarea serviciului sau produsului care este cu adevărat căutat în rândul potențialilor clienți, a declarat Vasile Tamaș, CEO Beez, în cadrul conferinței Future Banking, organizată de Wall-Street.ro

“Nu finanțarea îți va garanta succesul companiei, aspectul finanțării trebuie abordat cu bun simț. Când nu ai bani te simți împins la limita a ceea ce poți face. Personal, cred adevărata inovație iese la iveală atunci. Mereu ideile bune vin când nu ai bani în cont”, spune Vasile Tamaș.

Acesta subliniază că antreprenorii nu ar trebui să aștepte sau să caute un așa-zis “moment Evrika” care să le facă afacerea să decoleze, ci mai degrabă să muncească din greu și să identifice segmentul de piață pe care se pot diferenția.

“Dacă te gândești să îți deschizi o afacerie, sfatul meu este să te concentrezi pe utilizatori și să găsești nevoile din piață care sunt nesatisfăcute. Doar în acest fel vor venii și banii în firma ta. Este extrem de important să îți cunoști piața și clienții, să ai datele corecte la dispoziție și să poți livra produsul sau serviciul la care aceștia se așteaptă”, a mai adăugat fondatorul FinTech-ului Beez.

Vasile Tamaș a participat la conferința Future Banking, organizată de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank (Innovation Partner), Smart Fintech (Gold Partner), Banca Comercială Română (gold partner), Elevator Lab - powered by Raiffeisen (Gold Partner), Temenos (Gold Partner), Orange Money (Silver Partner), Banca Transilvania (Silver Partner), UniCredit Bank (Silve Partner), Modex (Silver Partner), First Bank (Silver Partner), Namirial Group (Silver Partner), Raiffeisen Bank (Silver Partner), CEC Bank (Silver Partner), Mastercard (Silver Partner), RocaX (Silver Partner), Twispay (Silver Partner), Prime Dash (Silver Partner), TBI Bank (Silver Partner), Beez (Silver Partner), Citi (Silver Partner).

Citeste si:
Mick Fennell, Temenos: Păstrați cash-ul ca amintire!
Mick Fennell, Temenos:...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri