Startupdesucces.ro: Antreprenorul Sergiu Biriș lansează o platformă de cursuri online destinată startup-urilor care vor să atragă bani de la investitori

Antreprenorul în serie Sergiu Biriș anunță lansarea proiectului StartupdeSucces.ro, o platformă de cursuri online destinată startup-urilor și antreprenorilor aflați la început de drum.

Primul curs disponibil din seria Startup de succes este „Cum să atragi bani de la investitori”, special creat pentru antreprenorii români care vor să accelereze dezvoltarea startup-urilor tech și să obțină finanțare de la investitori.

Ești un start-up care activează în e-commerce? Vino în comunitatea ecomTEAM pentru a fi la curent cu ultimele trenduri din industrie. Apreciază pagina AICI.

Cursul își propune să îi învețe pe antreprenori pașii pe care trebuie să îi facă pentru a construi un startup de succes, cum să întâlnească investitorii și mai ales cum să îi convingă că startup-ul lor este unul în care merită să investească.

Potrivit fondatorului StartupdeSucces.ro, perioada aceasta este una propice pentru dezvoltarea startup-urilor, mai ales pentru cele din tehnologie, în contextul în care pandemia a accelerat dezvoltarea segmentului online și a apropiat și mai mult oamenii aflați în colțuri diferite ale lumii.

Potrivit datelor companiei, startup-urile românești din tehnologie au atras în total peste 25 milioane de euro de la investitori pe parcursul anului trecut.

Startup de succes: cum este structurat primul curs

Cursul online este structurat pe cinci module și cuprinde peste 80 de lecții video care însumează peste 20 de ore de informație concentrată, adaptată la realitatea antreprenorială de zi cu zi ce îi va ajuta pe antreprenori să atragă investiții pentru startup-urile lor, precizează reprezentanții platformei prin intermediul unui comunicat de presă.

Mai mult, programul este gândit să arate perspectiva unui investitor atunci când evaluează un startup pentru o eventuală investiție. Acesta se desfășoară în limba română și este primul curs de acest fel adaptat la contextul din țara noastră. La finalul programului, utilizatorii vor primi și un certificat de absolvire. De asemenea, odată înscriși, participanții vor avea acces la o comunitate de fondatori de startup-uri și alte oportunități de networking.

„Proiectul StartupdeSucces.ro se bazează pe experiența mea de peste 15 ani în antreprenoriat și investiții în startup-uri de tehnologie, prin care îmi propun să îi ajut pe antreprenorii aflați la început de drum să construiască un startup solid, beneficiind de resursele necesare pentru o creștere accelerată pe piață. Primul curs disponibil este cel mai complex curs online, în limba română, adaptat la contextul de business din România, în urma căruia cursanții vor deprinde procesul pe care un antreprenor trebuie să-l parcurgă pentru a obține finanțare de la un investitor pentru proiectul lor”, a declarat Sergiu Biriș, Fondator și trainer StartupdeSucces.ro.

Antreprenorii interesați se pot înscrie la cursul „Cum să atragi bani de la investitori” accesând link-ul StartupDeSucces.ro.

Citeste si:
European Digital Commerce, by VTEX: cum te înscrii gratuit la...
European Digital Commerce, by...

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri