Compania Tarom a lansat o noua versiune a site-ului in limba romana, ce va fi disponibila in curand in engleza, franceza, spaniola, italiana si germana.
“Noua structura a site-ului a fost creata pentru a raspunde nevoilor pasagerilor nostri si pentru a face mult mai usoara navigarea prin sectiunile site-ului” a declarat Gabriela Bordea, director general Tarom.

Site-ul tarom.ro a fost lansat in anul 2000.

Tarom si-a mentinut anul trecut cota de piata constanta, de 22% in Romania, cu 2,19 milioane pasageri transportati. Cota de piata pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni) a fost de 40%, pe segmentul curselor regulate si al curselor charter.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri