Complexul Melodia este construit pe o suprafata de 13,000 mp si are 109 camere, pentru amenajarea carorarau fost investite aproximativ 2 milioane de euro.

Melodia cuprinde o zona de restaurant in care au fost investiti 1,1 milioane euro, o zona de piscine in care au fost investiti 400,000 euro si un spatiu dedicat copiilor in valoare de 100,000 euro.

Amortizarea investitiei este estimata pe durata a 7 – 8 ani.

Complexul, cu un grad de ocupare de aproape 100%, in perioada iulie – august si peste 85% in septembrie, se adreseaza in proportie de 70% familiilor cu copii prin spatiile amenajate special, asistate de personal specializat, potrivit datelor proprii.

“Am mare incredere in evolutia litoralul romanesc, mai ales ca am observat o crestere pe segmentul familiilor cu copii, care cauta pachete cat mai complexe si sejururi mai lungi. Pentru acest sezon, din totalul rezervarilor facute, 65% sunt pachete complete. De aceea, din sezonul estival 2013 vom oferi clientilor nostri servicii all inclusive. De asemenea, 20% dintre turistii cazati la Melodia anul acesta sunt straini, veniti prin contractele incheiate cu operatorii internationali”, declara Luchi Georgescu, proprietar complex hotelier Melodia.