Complexul Melodia este construit pe o suprafata de 13,000 mp si are 109 camere, pentru amenajarea carorarau fost investite aproximativ 2 milioane de euro.

Melodia cuprinde o zona de restaurant in care au fost investiti 1,1 milioane euro, o zona de piscine in care au fost investiti 400,000 euro si un spatiu dedicat copiilor in valoare de 100,000 euro.

Amortizarea investitiei este estimata pe durata a 7 – 8 ani.

Complexul, cu un grad de ocupare de aproape 100%, in perioada iulie – august si peste 85% in septembrie, se adreseaza in proportie de 70% familiilor cu copii prin spatiile amenajate special, asistate de personal specializat, potrivit datelor proprii.

“Am mare incredere in evolutia litoralul romanesc, mai ales ca am observat o crestere pe segmentul familiilor cu copii, care cauta pachete cat mai complexe si sejururi mai lungi. Pentru acest sezon, din totalul rezervarilor facute, 65% sunt pachete complete. De aceea, din sezonul estival 2013 vom oferi clientilor nostri servicii all inclusive. De asemenea, 20% dintre turistii cazati la Melodia anul acesta sunt straini, veniti prin contractele incheiate cu operatorii internationali”, declara Luchi Georgescu, proprietar complex hotelier Melodia.

Complexul Hotelier Melodia este deschis in perioada 1 iulie – 30 septembrie 2012 si are tarife cuprinse intre 170 – 230 lei pentru o camera dubla sau matriomoniala cu mic dejun inclus, in functie de perioada de cazare, 370 – 550 lei pentru apartament cu mic dejun inclus si intre 124 – 172 lei pentru cazarea in regim single, cu mic dejun inclus.

Melodia este dezvoltat de compania Venus Holiday 2000 care mai opereaza si hotelul Favorit si care este detinuta de Luchi Georgescu, proprietara Vincon Vrancea si Meda Prod.

“Pentru acest an se estimeaza o crestere a numarului turistilor cu 10 – 20% , dar, cred ca acest procent poate creste mai mult daca ar fi urmata o strategie de investitii coerenta si daca mai multe hoteluri ar participa la programele lansate de asociatiile patronale din turism in colaborare cu Ministerul Turismului”, completeaza Luchi Georgescu.

Complexul hotelier Melodia are 109 camere – 71 duble, 30 matrimoniale si 8 apartamente – spatii dedicate copiilor dar si un centru de evenimente si conferinte. Melodia dispune si de o zona de relaxare pentru adulti ce cuprinde o sala de fitness, sauna, camera de relaxare dupa sauna si o camera de masaj, o zona de piscine cu piscina incalzita pentru adulti si piscina cu Jacuzzi, complet dotate.

De asemenea, Melodia dispune de un centru de conferinte si evenimente corporate, disponibil tot timpul anului, cu personal calificat in organizarea evenimentelor.