Operatorul aerian low-cost Wizz Air pune in vanzare 9 milioane de locuri cu discount 20% pentru rezervarile facute pana pe 19 mai, la miezul noptii, pentru a sarbatori 9 ani de activitate.
Locurile pot fi rezervate pe site-ul companiei.

Cresterile importante inregistrate in turism si in ceea ce priveste numarul de pasageri transportati in tarile in care compania detine baze, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Serbia si Ucraina sunt completate de accesul in crestere catre noi destinatii, intrucat Wizz Air opereaza in prezent spre 33 de tari inclusiv Azerbaijan, Georgia, Israel si Emiratele Arabe Unite.

Wizz Air opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri