Compania aeriana Air Moldova lanseaza un serviciu destinat pasagerilor care doresc sa calatoreasca de la Iasi la Paris, Venetia, Frankfurt, Barcelona sau alte destinatii.

Incepand cu 1 iulie, Air Moldova introduce curse zilnice gratuite cu autocarul din Iasi la Chisinau, durata calatoriei fiind de 3 ore. Autocarul va stationa in Iasi in parcarea Pallas Mall din fata Palatului Culturii, iar in Chisinau - in parcarea Aeroportului International.

“Cursele de Paris pornesc de la 49 euro/ sens, Barcelona, de la 89 euro/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 euro/ sens. De asemenea, destinatiile din Italia merita o mentiune speciala, pasagerii putând sa zboare spre Roma, Venetia, Verona sau Milano, de la 59 euro/ sens”, a declarat Vasile Hincu, directorul comercial Air Moldova.

Air Moldova opereaza zboruri din Chisinau catre Atena, Barcelona, Bologna, Bucuresti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Venetia, precum si curse sezoniere - Antalya, Dublin, Soci si Surgut.

Air Moldova a fost fondata in 1993 in Republica Moldova. Compania opereaza curse aeriene catre 23 de destinatii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurând peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri