Travel Boutique Perfect Tour, intins pe o suprafata de 240 de metri patrati in care lucreaza 6 consultanti, este o combinatie intre o agentie de turism traditionala si o cafenea sofisticata. Noul spatiu este structurat in patru zone tematice: circuite explore, exotice, croaziere si Disney. Aici, toate obiectele sugereaza ideea de calatorie, de la birouri in forma de valiza, la pereti tapetati cu globul pamantesc sau obiective turistice, fotolii si scaune facute din materiale care ilustreaza continentele si ecrane interactive care prezinta destinatii din intreaga lume.

Conceptul a fost inspirat din America si aplicat in Romania in urma unui sondaj la care au participat 10.000 de respondenti. Travel boutique-ul Perfect Tour a fost planuit de proprietari inca din 2010, insa amenajarea lui a inceput in mai 2014. Mobilierul a fost fabricat in Romania, iar de design s-a ocupat un specialist roman, dar si o parte din angajatii Perfect Tour.

Citeste si:

Travel Boutique se afla pe Calea Victoriei, vizavi de hotelul Radisson Blu, si in apropiere de hotelul Hilton. In acest sens, mare parte din clienti sunt clienti ai hotelurilor, iar cei mai multi intra in noul spatiu Perfect Tour pentru a cumpara bilete de avion si vacante personalizate, potrivit directorului executiv, Sorin Vaduvoiu. El a mai spus ca valoarea unui pachet mediu vandut intr-o agentie Perfect Tour este de 500 de euro de persoana.

Perfect Tour, agentia detinuta de Corina Pacuraru, a impliniat in acest an 10 ani de activitate. In 2013 a devenit cea mai mare agentie de turism, cu cifra de afaceri de 206 de milioane de lei, din care 70% provine din calatoriile de business.