Pretul de 560 euro include include transportul cu avionul, cazarea la hotel de 3 stele, transferuri, asistenta turistica si asigurare medicala si storno. Costul creste la 614 euro pentru cazare la hotel de 4 stele si la 825 euro pentru cazare la hotel de 5 stele.

Pe langa o vacanta la plaja la Marea Rosie si Marea Moarta, la tratament in centrele spa din Aqaba si la Marea Moarta, romanii pot face excursii la Petra, in capitala Amman, la situri arheologice, la Betania - locul in care a fost botezat Iisus Hristos si la Madaba - centrul mondial al mozaicului. Amatorii de sportui pot experimenta jeep safari in desertul Wadi Rum, "casa" beduinilor, pot zbura cu balonul deasupra desertului si sporturi acvatice in Marea Rosie. Excursiile si activitatile pot fi platite din Romania.

Sursa foto: Desertul Wadi Rum/Wall-Street.ro

Citeste si:

Zborurile charter vor fi operate de compania Tarom, intre Bucuresti si Aqaba, statiunea iordaniana de la Marea Rosie, in fiecare marti. "Avem 21 de ani de operare pe segmentul pachetelor cu zboruri charter in care am oferit sejururi diverse, cu tarife corecte, accesibile, de buna calitate. Am ramas in toti acesti ani compania care a operat zborurile exclusiv cu Tarom, lucru extrem de apreciat de clientii nostri", spune Dan Goicea, director general Cocktail Holidays.

Iordania era pana acum o destinatie de excursie optionala de o zi-doua la Petra, Amman sau Betania, pentru turistii care mergeau in Israel sau Egipt, sau de vacanta individuala, cu zboruri de linie ale Tarom si cu ghid vorbitor de limba romana.

Agentia Cocktail Holidays estimeaza ca peste 1.300 de romani vor merge anul acesta, dupa introducerea charterului, in vacanta in Iordania. Pentru a le facilita accesul, autoritatile iordaniene au renuntat, din 21 mai, la viza de intrare pentru ei.

Sursa foto: Marea Moarta/Shutterstock.com