Zborurile charter Tel Aviv - Constanta vor fi reluate de duminica, 5 iulie, urmand sa existe cate doua asemenea curse pe saptamana, iar cu acest prilej va fi lansat un spot de promovare a statiunii Mamaia in limba ebraica.

Potrivit unui comunicat al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, in 2015 continua zborurile charter Tel Aviv - Constanta, demarate de turoperatorul israelian Meshek Wings in sezonul estival 2014, scrie Mediafax.

Daca anul trecut frecventa charterelor a fost de unul pe saptamana, in acest an seria de chartere operate de compania Blue Air se va derula cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, fapt datorat campaniei de promovare derulate de Asociatia Litoral - Delta Dunarii in Israel, a precizat sursa citata.

"In februarie 2015, Asociatia Litoral - Delta Dunarii a participat in premiera la Targul de Turism de la Tel Aviv, unde a promovat statiunea Mamaia si unde a decis demararea unei campanii de publicitate ce va fi difuzata, in aceasta vara, in Israel, pe cateva posturi de radio. Toate aceste actiuni au dus la dublarea numarului de turisti israelieni care vor veni sa-si petreaca vacanta pe litoralul romanesc. Intreaga campanie de promovare a fost finantata din bugetul ce provine din sumele colectate din taxa de promovare a statiunii Mamaia si a Satului de Vacanta. De asemenea, am realizat primele materiale de promovare in limba ebraica (brosura generala a statiunii Mamaia si pliantul „Nightlife”), precum si un spot video in limba ebraica, extras din filmul oficial al statiunii. Spotul de 1 minut Mamaia Style in ebraica va fi lansat duminica, la sosirea primului zbor Tel Aviv- Constanta si va fi difuzat in toate zborurile Blue Air dinspre Tel Aviv spre Bucuresti si Constanta", se mai arata in comunicatul de presa.

Prima cursa charter de anul acesta, care va aduce turisti israelieni pe litoralul romanesc, va ateriza pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, duminica, 5 iulie, la ora 19.40.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri