Circa 200 de turisti care au cumparat pachete prin agentia de turism online Paravion se afla in prezent in Istanbul, iar compania incearca sa-i ajute sa-si schimbe biletele de avion sau sa-si recupereze banii, a declarat sambata, pentru News.ro, directorul general al companiei, Remus Visan, care adauga ca alte cateva zeci de turisti romani nu au mai plecat sambata dimineata din Bucuresti la Istanbul.

“La Istanbul avem vreo 200 de pasageri pe care trebuie sa-i ajutam sa-si modifice biletele de avion sau sa-si recupereze banii. Cel putin pentru moment, credem ca lucrurile vor intra in normal in dupa-amiaza aceasta”, a afirmat Remus Visan (foto). El subliniaza ca agentia de turism urmareste situatia si comunica constant cu clientii Paravion.

“Avem cateva zeci de turisti romani care nu au mai plecat in dimineata aceasta din Bucuresti la Istanbul. De asemenea, suntem in legatura cu cei prezenti deja in Turcia, dar nu avem solicitari urgente de retur”, a adaugat directorul general al Paravion. Bilantul tentativei de lovitura de stat din Turcia a ajuns la 194 de morti, dintre care 104 persoane identificate drept pucisti, 47 de politisti si 2 militari, a anutat noul sef al Statului Major al Armatei intr-o interventie televizata, potrivit presei internationale.

Bilantul il depaseste pe cel anterior, de 90 de morti, anuntat de presa oficiala turca in jurul orei 11.00, ora Romaniei. Peste 1.500 de persoane ar fi fost arestate in urma tentativei de lovitura de stat. O tentativa de lovitura de stat pare sa fi esuat in Turcia sambata, la primele ore ale diminetii, dupa ce un numar impresionant de oameni au raspuns apelului presedintelui Recep Tayyip Erdogan de a iesi in strada pentru a-l sustine, relateaza Reuters.

Citeste si:
Sute de turisti romani sunt blocati pe aeroporturi din Turcia
Sute de turisti romani care...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Paravion: Tranzactiile pe mobil au crescut cu 400%