Roma, Milano si Alghero (Sardinia) sunt cele mai cautate destinatii turistice de city-break de catre romani, in aceasta toamna, potrivit unei analize a agentiei de turism online Fly Go.

"Datorita conexiunilor aeriene foarte bune din Romania, Italia ofera unele dintre cele mai accesibile destinatii de city-break pentru romani. Daca Roma si Milano sunt favoritele turistilor de ani de zile, unul dintre cele mai frumoase orase ale Sardiniei, Alghero, este nou intrat in preferintele acestora. Alghero este o alegere excelenta pentru turistii care isi doresc sa descopere locuri noi si sa aiba parte atat de vacante active, cat si de relaxare, sa combine zilele insorite la malul marii cu traditia si cultura sarda”, a declarat Stefano Iervolino, fondator si CEO Fly Go.

Istanbul (locul 4) si Atena (locul 5) completeaza topul celor mai dorite orase pentru city-break, in aceasta toamna. Clasamentul este completat de Malta, Barcelona, Amsterdam, Praga si Valencia.

Cat costa un city break in aceasta toamna

Orasele din Italia ofera printre cele mai ieftine destinatii de vacanta pentru romani, in aceasta toamna. Un city break la Roma (3 nopti de cazare, cu mic dejun inclus si bilete de avion) costa de la 135 de euro de persoana, in timp ce la Milano porneste de la 150 de euro, potrivit ofertelor disponibile pe Fly Go. Un sejur in Alghero poate fi rezervat la preturi de la 237 de euro.

La nivelul intregului an 2018 (nu doar in sezonul de toamna), costul mediu al unui city-break rezervat de romani prin agentia de turism online Fly Go este de 200 euro de persoana. Cel mai frecvent, calatoria are o durata de 3 nopti (4 zile) si poate include sau nu un weekend.

Pana la finalul anului, romanii mai pot beneficia de un city-break, fara sa isi ia zile de concediu, in weekend-ul prelungit de Sf. Andrei si Ziua Nationala a Romaniei, in intervalul 30 noiembrie (vineri fiind zi libera legal, de Sf. Andrei) – 2 decembrie.

Citeste si: Vacanta in octombrie: 7 regiuni din Europa in care sa calatoresti toamna asta

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri