Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva destinatii pentru plaja, deloc aglomerate, in care sa mergi in urmatorul concediu de vara.

Praia de Lumebo, Galicia

Foto: Shutterstock.com

Praia de Lumebo inseamna un mic golf inconjurat de formatiuni stancoase imprastiate pe toata plaja. Plaja este foarte izolata, asa ca daca vara asta cauti un loc in care sa iti inchizi telefonul mobil si sa uiti de tot restul lumii, Praia de Lumebo din Galicia este fix ceea ce ai nevoie. Toti turistii care ajung in acest colt de lume il recomanda pentru apusurile absolut spectaculoase.

Playa de Poo, Asturias

Foto: Shutterstock.com

Aceasta plaja triunghiulara este destinatia potrivita pentru familiile cu copii. Zona este foarte accesibila, se ajunge usor cu masina, si nu e nevoie sa te aprovizionezi cu mancare, pentru ca pe plaja sunt doua restaurante unde se gatesc bucate traditionale.

Peisajul este spectaculos, dihotomic, pe de o parte apa care spala nisipul, iar pe de alta vegetatia bogata si dealurile impadurite care se intind spre orizont.

Citeste si: Vacanta in Bulgaria: cele mai populare, dar si cele mai izolate plaje de pe litoralul Marii Negre

Pechon playa, Cantabria

Foto: Shutterstock.com

Aceasta plaja superba se intinde la gura estuarului Ria Tina Mayor. Accesul la plaja se face pe un teren usor abrup, printr-o vegetatie luxurianta, o zona numai buna in care te poti retrage din calea soarelui arzator.

Apa este foarte linistita, perfecta pentru inot, snorkeling, plimbari cu kaiacul si pladdle board-ul.

Playa Tamarit si Cala Jovera, Tarragona

Foto: Shutterstock.com

Tamarit este diferita de plajele cu care suntem obisnuiti. In mijlocul limbii de nisip se afla un superb castel care dateaza din secolul 11. Plaja este destul de ingusta, insa suficient de lunga si incapatoare pentru turistii care ajung acolo. Apa este linistita, cu valuri mici, numai buna pentru cei care abia invata sa inoate.

Plaja de Maro, Nerja

Foto: Shutterstock.com

Apele turcoaz si nisipul fin definesc acesta plaja foarte bine conservata din Parcul National Los Alcantilados de Maro-Cerro Gordo. Fiind un loc semi-salbatic, turistii pot admira flora si fauna marina in toata splendoarea ei. In afara de partea de relaxare la soare, turistii pot explora pesterile din zona si se pot bucura de spectacolul pe care il fac cascadele care se varsa direct in mare.

Citeste si: TOP 7 cele mai frumoase si spectaculoase insule din lume, pentru vacanta 2019

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri