Cele mai multe centre Airbus din Spania și-au unit forțele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecție împotriva Covid-19.

Peste 20 de imprimante 3D lucrează zi și noapte. Sute de viziere au fost deja produse și expediate spitalelor din vecinătatea facilităților de producție ale Airbus din Spania. Airbus se bazează pe un design patentat pentru a produce ramele vizierelor, folosind materiale plastice de tip PLA.

"Am trecut peste noapte de la realizarea de concepte aerospațiale la echipament medical. Acest lucru face o reală diferență în lupta împotriva pandemiei și nu aș putea fi mai mândru de echipele noastre care lucrează zi și noapte la acest proiect Airbus”, a spus Alvaro Jara, șeful Airbus Protospace din Getafe, Madrid.

Cu toate că Airbus a întrerupt producția în cele mai multe dintre unitățile sale din Spania ca urmare a decretului regal din 29 martie, angajații Airbus au acces în fabrici pentru a continua această activitate esențială.

În proiect au intrat și Airbus Protospace Germania și Airbus Composite Technology Centre (CTC) din Stade, împreună cu rețeaua de printing 3D “Mobility goes Additive,” care sprijină echipele din Spania și coordonează operațiunile de colectare și transport al vizierelor la Madrid.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri