Cele mai multe centre Airbus din Spania și-au unit forțele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecție împotriva Covid-19.

Peste 20 de imprimante 3D lucrează zi și noapte. Sute de viziere au fost deja produse și expediate spitalelor din vecinătatea facilităților de producție ale Airbus din Spania. Airbus se bazează pe un design patentat pentru a produce ramele vizierelor, folosind materiale plastice de tip PLA.

"Am trecut peste noapte de la realizarea de concepte aerospațiale la echipament medical. Acest lucru face o reală diferență în lupta împotriva pandemiei și nu aș putea fi mai mândru de echipele noastre care lucrează zi și noapte la acest proiect Airbus”, a spus Alvaro Jara, șeful Airbus Protospace din Getafe, Madrid.

Cu toate că Airbus a întrerupt producția în cele mai multe dintre unitățile sale din Spania ca urmare a decretului regal din 29 martie, angajații Airbus au acces în fabrici pentru a continua această activitate esențială.

În proiect au intrat și Airbus Protospace Germania și Airbus Composite Technology Centre (CTC) din Stade, împreună cu rețeaua de printing 3D “Mobility goes Additive,” care sprijină echipele din Spania și coordonează operațiunile de colectare și transport al vizierelor la Madrid.

Citeste si:
Airbus a construit un dispozitiv care poate ”mirosi” pericolele...
Airbus și Koniku au construit...

Citeste si:
Spania: Venit garantat celor săraci, pentru "un loc mai bun în...
Bani din elicopter: Spania va...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Și festivalul Summer Well se anulează din cauza pandemiei
Setari Cookie-uri