Autoritățile elene au depistat vineri, 10 iulie, 29 de turiști infectați cu coronavirus la punctul de trece al frontierei Kulata – Promachonas, cu toții venind din România sau Bulgaria, scrie publicația greacă iefimerida.gr. , preluată de G4Media.ro.

Guvernul Greciei se află la ora transmiterii acestei știri în ședință cu oficiali guvernamentali și cu experți din domeniul sănătății pentru a discuta evoluția cazurilor de coronavirus de când Grecia a început să primească turiști din străinătate. reuniunea a fost convocată după creșterea cazurilor de infecție cu coronavirus în urma deschiderii granițelor pentru turiștii străini.

Încă de ieri, Executivul de la Atena a anunțat ieri că e gata să reimpună restricțiile de circulație de lunea viitoare, după ce în ultima perioadă regulile pentru evitarea infecției cu Covid-19 au fost ignorate frecvent pe teritoriul țării, transmite publicația Kathimerini.

Purtătorul de cuvânt al executivului a spus că guvernul este preocupat de numărul în creștere de cazuri din țările vecine din Balcani, precum și de turiștii care vin cu mașina prin Bulgaria – adică și de turiștii români.

Citește materilaul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri