Agenția globală de Turism Online eSky, în cooperare cu compania de asigurări AXA Partners, introduce Asigurarea All Risk pentru anularea călătoriei, ce permite o planificare sigură și confortabilă a călătoriilor aeriene, ținând cont de posibilitatea renunțării la călătorie din diferite motive, inclusiv îmbolnăvirea cu COVID-19.

Asigurarea All Risk aduce o îmbunătățire a asigurărilor de acest tip existente pe piață, ce se referă la situații de urgență, legate de spitalizare. În cazul acestui nou produs, clientul va putea renunța la călătorie, printre altele, din motive private, de sănătate și profesionale; acest fapt relaxând semnificativ procesul planificării călătoriilor.

Situația pieței din ultimele luni ne-a arătat cât de importantă este flexibilitatea în planificarea călătoriilor pentru clienți. Aceștia ar putea dori să renunțe la călătorii în diferite cazuri, iar tarifele, în special de la companiile aeriene low-cost, nu permit întotdeauna sau, foarte rar, o rambursare pentru un bilet de avion neutilizat.

Łukasz Neska, Vicepreședinte al eSky

Motivele cererii de anulare a călătoriei și rambursarea costurilor pentru biletele de avion pot fi:

Retail jobs
  • pierderea locului de muncă,
  • retragerea cererii de concediu de către angajator,
  • reprogramarea unei conferințe importante,
  • susținerea unui examen de studii,
  • boala asiguratului sau a rudelor acestuia - inclusiv cu COVID-19,
  • agravarea unor boli cronice sau complicații apărute în timpul sarcinii.

În plus, îmbolnăvirea subită a animalelor de companie, ivirea unor daune materiale grave sau furtul de acte sunt, de asemenea, luate în calcul.

Singura condiție este documentarea circumstanțelor. Asigurarea All Risk pentru anularea călătoriei este disponibilă doar în timpul procesului de rezervare a unui zbor pe site-ul www.esky.ro, fără posibilitatea de a fi achiziționată la o dată ulterioară achiziționării biletului. În cazul în care circumstanțele conduc la anularea călătoriei, clientul va primi 90% din valoarea biletului într-un mod rapid și ușor.

Citeste si:
Preţul biletelor de avion a crescut ȋn 2021. Cât au dat românii pe...
Preţul biletelor de avion a...

Cu o cifră de afaceri pe 2019 în valoare de 7,4 milioane de euro, la o valoare totală tranzacționată de 45,5 milioane de euro, eSky este una dintre agențiile online de turism de top din România. Activă pe piața locală încă din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central în Polonia. Grupul are 50 de piețe deschise în acest moment, atât în America de Sud, în America de Nord, cât și în Europa, Asia, Australia și Africa. eSky oferă servicii complete de travel: bilete de avion, hoteluri, Zbor + Hotel (pachete dinamice), închirieri mașini și asigurări de călătorie. eSky se numără printre puținele agenții online de turism cu aplicație de mobil proprie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri