Site-ul și aplicația Ryanair vor fi temporar oprite pentru mentenanță timp de 11 ore, între orele 18:00 pe 8 noiembrie și 5:00 pe 9 noiembrie. Compania aeriană sfătuiește persoanele care și-au cumpărat bilete de avion în această perioadă să facă mai devreme check-in-ul.

„Clienții care urmează să zboare în această perioadă de 11 ore ar trebui să se înregistreze online înainte de ora 18.00, marți, 8 noiembrie”, a scris Ryanair pe site-ul său, potrivit Euronews.ro.

Persoanele care care nu își fac mai devreme check-in-ul direct de pe site sau din aplicație, ar putea plăti o taxă de 55 de euro (sau 30 de euro pentru zborurile către Spania) pentru a-și face check-in la aeroport.

Cu cât timp înainte se poate face check-in pentru zbor?

În mod normal, compania aeriană încurajează clienții să facă check-in online. Biletele sunt trimise direct pe telefon sau pot fi tipărite. Important de știut este că dacă vei călători în țări precum Turcia, Maroc, Liban sau Israel, va trebui să îți scoți la imprimantă biletul de îmbarcare pentru că aceste țări nu acceptă bilete în format online.

Pasagerii Ryanair cu un bilet Flexi Plus pot face check-in cu până la 60 de zile înainte de a călători. Dacă nu ați cumpărat un loc și v-ați rezervat biletul după 28 ianuarie 2021, veți putea face check-in cu 24 de ore înainte de zbor.

Ryanair este una dintre puținele companii aeriene care taxează pasagerii care vor să facă check-in la aeroport. Persoanele care călătoresc în datele la care operatorul aerian va suspenda site-ul și aplicația sunt rugate să facă check-in-ul mai devreme pentru a evita plata taxei de 55 de euro.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri