“Cautam colegi cu o foarte buna intelegere a mediului digital si, in mod special, a pietei de anunturi si comert electronic. Bineinteles, expertiza in domenii precum imobiliare si auto reprezinta o componenta importanta. Departamentele pe care le extindem sunt marketing si comunicare, vanzari si resurse umane. Iar cum platforma OLX.ro este in continua dezvoltare, in departamentul de Customer Support ne improspatam constant fortele cu oameni pe cat de orientati spre solutii, pe atat de empatici si dornici sa ii ajute pe cei care folosesc serviciile noastre.” mentioneaza Aida Ionescu, marketing manager OLX.ro.

Pe langa beneficiile standard, compania ofera angajatilor programe de dezvoltare si perfectionare personalizate si mai ales multe oportunitati de relationare si impartasire a experientei de lucru alaturi de colegi din intreaga lume.

“Ca parte a unui grup international, prezent in peste 106 tari, avem mai mult de 1.000 de angajati in toata lumea. Este exceptional sa poti invata si impartasi experiente profesionale intr-un mediu atat de variat.“ continua Aida Ionescu.

Citeste si:

Cele sase posturi disponibile in prezent sunt:
1. Advertising Traffic Manager
2. Cars Category Manager
3. HR Manager Romania
4. Real Estate Category Manager
5. Real Estate Sales Consultant
6. Senior Marketing Specialist

Descriile detaliate ale pozitiior deschise si aplicatiile se pot trimite pana la finalul anului prin accesarea site-ului www.joinolx.com.