Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu va fi disponibil si la cora Ploiesti, incepand cu 26 iulie 2017. Astfel, ploiestenii vor beneficia de cel mai nou serviciu oferit de cora, prin care pot primi produsele la ei acasa, printr-un singur click.

Pe langa Ploiesti, serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu a fost implementat pana acum la Bucuresti, Constanta, Cluj si Bacau.

„Prin deschiderea cora.ro la Ploiesti, suntem cu un pas mai aproape de indeplinirea obiectivului nostru de a consolida serviciul de shopping online. Spuneam ca ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potential in Romania. Ne-am propus sa lansam acest serviciu, in timp, in toate cele 11 magazine din tara.
Ploiesti este un magazin important pentru grupul nostru, inca din 2013, de la inaugurare, si vrem sa ne asiguram ca oferim comunitatii locale cele mai bune si inovatoare servicii ale noastre”, a declarat Thierry Destailleur, directorul general al cora Romania.

Comanda este livrata la domiciliu in schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acopera orasul Ploiesti, dar si peste 30 de alte localitati: Gageni, Tatarani, Blejoi, Bucov, Paulesti, Brazi, Valea Calugareasca, Urlati, Barcanesti, Ploiestiori, Parcul Industrial Ploiesti, Strejnicu, Targsoru Nou, Boldesti Scaeni, Plopu, Lipanesti, Targsoru Vechi, Puchenii Mici, Puchenii Mari, Magurele, Gorgota, Plopeni, Balta Doamnei, Ciolpani, Snagov, Cornu, Campina, Gherghita, Breaza, Targoviste, Comarnic, Sinaia.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de la fructe si legume proaspete, produse din carne, peste, lactate, dulciuri, bauturi, la produse cosmetice, pentru casa si familie, pentru ingrijirea copiilor si pet shop.

Citeste si:
cora incepe din decembrie livrarile la domiciliu
cora incheie un parteneriat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
[Infografic] Cati bani lasa romanii in mall-uri