Cu acest nou serviciu, inainte de efectuarea achizitiei, clientul stie cat va plati in moneda in care are contul bancar sau cardul pentru produsul ales. In prezent, serviciul MCP suporta trei valute: euro, dolari si lire, urmand sa fie extins si pentru alte monede, conform unui comunicat de presa emis de companie.

"Din experienta noastra, din ce in ce mai multi comerciantii locali sunt interesati sa isi extinda afacerea in afara granitelor tarii. In acelasi timp, magazinele online romanesti sunt atractive pentru cumparatorii straini. Anul trecut, clienti din 70 de tari au cumparat online, de Black Friday, de la magazinele locale. Extinderea transfrontaliera a business-ului devine obligatorie pentru cei care isi doresc afaceri de succes pe piata digitala, iar serviciul MCP lansat vine sa sustina acest demers. Acum cumparatorii din alte tari nu trebuie sa isi mai faca griji in ceea ce priveste conversia valutara nefavorabila, deoarece vor afla de la inceput cat vor plati pentru produsul preferat.“ declara Marius Costin, Country Manager PayU Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont