Iulian Stanciu, CEO și acționar eMAG, consideră că măsurile luate până acum sunt foarte bune: ”Guvernul a acționat corect și dă încredere companiilor să-și păstreze angajații chiar dacă au fost afectate. Avem nevoie de solidaritate pentru creșterea increderii”.

”Cred că ar trebui implementate măsurile propuse de Confederația Patronală Concordia, sunt măsuri bune și care vor ajuta companiile să-și continue activitatea. Foarte important văd plata rapidă a datoriilor statului către companii: concedii medicale, TVA, ecovouchere de la Primăria București, programul Rabla și altele. Sumele au vechime și de peste un an, iar aceste întârzieri pot afecta companiile care vor avea scăderi de vânzări.

De asemenea, cred că este un moment foarte bun pentru a accelera digitalizarea instituțiilor statului. Vedem utilitatea comunicării la distanță, se pot face progrese rapide prin implementarea rapidă a semnăturii digitale și a cărții de identitate electronice”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri