1 / 7

Andreea Boaca este noul director general iLeo

Andreea Boaca a devenit de la inceputul acestui an director general al agentiei digitate iLeo, urmand ca Mugur Patrascu sa ocupe in continuare functia de managing partner iLeo. Inainte sa preia noua pozitie, Andreea a fost Brand communication director in cadrul agentiei de publicitate Leo Burnett& Target.

Andreea Boaca (38 de ani) are 13 ani de experienta in publicitate si comunicare, din care ultimii 12 in cadrul grupului Leo Burnett. In cadrul agentiei Leo Burnett & Targett, Andreea a pornit de la pozitia de Brand Communication Executiv, a preluat in timp responsabilitati profesionale ºi manageriale tot mai mari, ultima pozitie detinuta fiind cea de Brand Communication Director.

S-a implicat direct si activ la nivel de strategie, supervizare ºi implementare pentru campaniile clientilor strategici ai agentiei. Cea mai lunga colaborare a avut-o cu brandurile P&G, branduri premiate an de an in cadrul festivalurilor precum Effie Romania si Euro Effie. In tot acest timp a acumulat o vasta experienta in abordari 360 ale campaniilor (atatoffline, cat si online).


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri