3 / 8

CEU Business School MBA

Durata: 2 ani.

Cursantii au insa posibilitatea de a-si termina studiile si in 10 luni urmand cursurile intensive de la Universtitatea din Budapesta.

Taxa: 18.600 de euro.

Taxa poate fi achitata in doua transe. Exista de asemenea discount-uri de aproape 6.000 de euro. Cea mai mare reducere este de 50% si se acorda concurentilor care obtin un scor de peste 700 de puncte la testele GMAT.

Cui se adreseaza: Programul MBA oferit de CEU Business School Romania se adreseaza atat managerilor cu experienta in domeniu cat si studentilor, si se axeaza cel mai mult pe domeniul finantelor si al marketingului.

Profesori: Majoritatea profesorilor sunt de origine straina si vin din mediul practic, avand legaturi academice sau de afaceri in continentul european. Sunt persoane care au aplicat teoria pe care o predau studentilor, sau o aplica in continuare. CEU Business School Romania beneficiaza astfel atat de profesori care vin din mediul academic, cat si din cel practic.

Beneficii: „Pornind de la premisa ca managerii de astazi nu mai sunt acei manageri clasici, cei expatriati, ci manageri transnationali, care merg foarte usor dintr-o zona intr-alta si care incearca sa se orienteze la fata locului si sa surprinda aspectele sociale, economice, politice, si sa vina cu o experienta de business astfel incat sa se integreze foarte rapid in mediul pe care l-au gasit acolo, CEU Business School isi propune sa formeze manageri care sunt capabili sa aiba o vedere 360 de grade, si care pot trece usor atat dintr-o organizatie in alta, cat si de la o tara la alta”, sustine Robert Zanescu, Director of Operations, CEU Business School Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri