6 / 7

Atractivitate, formare si motivarea angajatilor (II)

In ceea ce priveste politica de recrutare, HR Managerul Distrigaz Sud, considera ca experienta conteaza dar nu este factorul decisiv intotdeauna. In primul rand este important ce vrei sa faci si cat esti in stare sa livrezi, sa fii o persoana adaptabila, deschisa la schimbari, rapida si cu o mare dorinta de dezvoltare.

Compania a demarat si programul Academia de Management Distrigaz Sud SA. „Este un program de dezvoltare manageriala care isi propune sa fie pe de o parte aducator de know how in organizatie si pe de alta parte sa fie foarte motivant pentru manageri, un instrument de dezvoltare pentru ei dar si un program adaptat nevoilor specificului Distrigaz Sud”, spune Cristea.

Structurat pe 7 module: management strategic, management financiar, management de proiect, management de resurse umane, leadership si influenta, vanzari si negociere si dezvoltarea echipelor, programul a fost definit pe patru nivele de complexitate si se afla in derulare incepand din toamna anului trecut, toti managerii cheie din companie participand.

Serban Cristea este de parere ca un manager de resurse umane trebuie sa fie in primul rand un bun implementator al schimbarii, o persoana care sa cunoasca bine afacerea si sa fie implicat in aceasta afacere, o persoana careia ii plac oamenii, sa fie un foarte bun atreprenor, si sa fie o persoana puternica tinand cont de faptul ca are un job supus influentelor atat din partea conducerii cat si din partea sindicatelor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri