3 / 4

Profil de manager: Andi Dascal

Andi Dascal, 38 de ani, a absolvit Facultatea de Geofizica din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, avand experienta profesionala in companii multinationale.

In anul 1995 a ocupat, timp de un an, functia de sales reprezentative in cadrul Pepsi. Ulterior, Andi Dascal a lucrat timp de sase ani in cadrul departamentului de vanzari a Unilever South Central Europe. Inainte de a se alatura echipei Prodvinalco, in anul 2004, a fost timp de un an group director in cadrul Aquila.

In cadrul companiei Prodvinalco a ocupat inainte de a prelua conducerea executiva functiile de director de vanzari si director general adjunct.

Compania Prodvinalco a fost infiintata in anul 1932 ca depozit judetean ce tinea de MAT (Monopolul alcoolului si Tutunului), iar in 1951 a fost nationalizat devenind Intreprinderea de Vin si Bauturi alcoolice Vinalcool.

In 1990, compania a fost organizata ca societate pe actiuni detinuta de stat si a preluat numele de Prodvinalco SA. In 1998 devine companie privata, iar in 2004 incepe in forta un proces de relansare si modernizare, creandu-se un proces de vanzari la nivel national. In plus, managementul a fost preluat de catre o echipa nou formata dintr-un board executiv.Prodvinalco are in prezent 120 de angajati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri