4 / 5

Romania, o piata foarte interesanta

Lutz Stache a inceput sa investeasca in Romania inca din anii '90, aducand grupul de firme Simcor in pozitie de lider pe piata constructiilor din Romania. A iesit din afacere chiar inainte de declansarea crizei, obtinand la vanzarea companiei, potrivit surselor, dublul investitiilor facute pana atunci.

In afara de AHG si participatia in cadrul Remedia, omul de afaceri spune ca mai are in lucru si alte proiecte de achizitii, despre care nu a oferit detalii deocamdata. „Mai am si acum actiuni in cadrul unor firme de ateriale de constructii, insa nu sunt implicat in vreun alt fel. Am mai cumparat pe ici, pe colo, dar nu ca in cazul Remedia”, s-a limitat sa comenteze omul de afaceri. Pentru anul in curs, Remedia tinteste o cifra de afaceri de 150 de milioane de lei (35,2 milioane de euro) si un profit de doua milioane de lei aproximativ 47.000 de euro, potrivit informatiilor reprezentantilor companiei.

Acesta a argumentat ca nu a mai fost interesat si de alte companii din industria farmaceutica si ca a ales Remedia pentru are cel mai mare potential de dezvoltare de pe piata. „ Romania s-a dezvoltat foarte mult fata de cum era cand am venit prima data. Daca as trai 200 de ani, m-as muta aici si as investi mereu in Romania”, mai spune proprietarul AHG Industry.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri