3 / 4

Maturizarea industriei

In acest context economic precar, are loc insa maturizarea industriei brokerilor de credite. Fara aceasta criza, arata Bidian, probabil ca ar mai fi durat 2-3 ani pana sa inceapa procesul de maturizare, care acum este grabit de conditiile mediului economico-financiar.

“Suntem spre sfarsitul unei perioade de tranzitie in piata intermedierilor de credite. Dupa o perioada de boom, brokerii de credite au resimitit din plin criza din domeniul financiar. In ultimele luni, fiecare companie si-a modificat structura, a redus costurile si a eficientizat fluxul operational, iar unele firme de brokeraj chiar au disparut din peisaj in aceasta perioda”, a comentat Liviu Andrei.

Ca in orice alta industrie, criza si contractia forteaza limitele performantei manageriale, operationale si strategice care au ca efect in final maturizarea unui business in sensul profesionalismului si sustenabilitatii lui. "Se spune ca focul intareste tot ceea ce nu distruge. La fel este si cu criza, business-ul de carton arde, cel de fier se oteleste”, a concluzioant Bidian.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri