3 / 4

Ce face 3TS Capital Partners in 2009?

Pe o piata in stagnare, cu tranzactii nesemnificative si jucatori foarte indecisi, fondul de private equity care are participatii la firma de salubrizare Romprest si Centrul Medical Unirea analizeaza 5 proiecte de investii in Romania, impreuna cu firmele din portofoliu.

“Le vom finaliza numai pe cele care aduc valoare actionarilor dupa parcurgerea etapelor procesului de investitie, probabil in a doua jumatate a acestui an”.

Sfintescu a mai explicat ca in aceasta perioada prefera sa investeasca prin intermediul firmelor din portofoliu, in tara noastra dar si in alte piete.

In ultima perioada, tendinta din piata a generat o diferenta foarte mare intre asteptarile cumparatorilor si pretentiile vanzatorilor. Oficialul 3TS crede ca antreprenorii romani “inteligenti” au sesizat foarte bine aceste diferente intre multiplii, care pe masura ce piata de M&A se va relansa vor deveni tot mai vizibili.

Mihai Sfintescu conduce operatiunile 3TS Capital Partners, companie regionala de investitii care administreaza fonduri de aproximativ 200 milioane de euro, inclusiv pentru 3i – cel mai mare fond de private equity si venture capital din Europa.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri