2 / 6

Portelan pictat de la "Arte frumoase si povesti"

Daca va place portelanul pictat, surorile Ana si Irina Wagner au creat pentru voi produse precum seturi de ceai si cafea, bijuterii, veioze, lampadare ori candelabre.


Arte frumoase si povesti, afacerea celor doua surori- artistul plastic Ana Wagner si sora ei Irina Wagner, specializata in economie- a inceput dupa ce Ana Wagner a descoperit ca povestile pot fi spuse si pe portelan. Iar dupa ce Ana a colaborat cu diverse magazine de design si a participat la mai multe festivaluri, la inceputul lui 2006 cele doua au investit 10.000 de euro pentru a deschide un magazin pe bulevardul Carol, din Capitala. Intre timp si-au mutat atelierul in zona Cotroceni din Bucuresti, iar in noiembrie au deschis un magazin si in centrul comercial Baneasa Shopping City.


Printre primii clienti ai Wagner Arte Frumoase si Povesti s-au numarat bancile si companiile multinationale pentru ca Irina Wagner lucrase anterior in domeniul finantelor, inclusiv pentru Banca Nationala a Romaniei.


Afla mai multe despre Wagner Arte si Povesti din articolul: Arte frumoase si povesti: doua surori fac zeci de mii de euro si vor sa se extinda in strainatate prin vanzarea de obiecte de lux


Sursa foto: www.wagnerarte.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri