2 / 4

Doua camere intr-o zona buna sau trei camere la periferie?

In Bucuresti, cu un buget de circa 60.000 euro, un cumparator poate alege fie un apartament cu doua camere intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun, fie o locuinta cu trei camere, intr-un cartier marginas.

„Daca un cumparator vrea un apartament de trei camere va trebui sa isi directioneze atentia catre unitati «la rosu» (n.r: fara finisaje), amplasate in zone marginase ale Capitalei, sau catre unitati finalizate din localitatile limitrofe”, spune Alexandru Pricop.

Pe de alta parte, Dan Giga (foto), directorul agentiei imobiliare Century 21 din cartierul Titan, sustine ca pentru 60.000 euro este greu de obtinut un apartament cu trei camere, chiar si intr-o zona periferica.

Giga este de parere ca vina pentru accesul dificil catre proiectele de la marginea orasului o poarta autoritatile locale. „Din cauza lipsei de implicare a autoritatilor locale, o caracteristica generala a proiectelor aflate catre «marginile» orasului o reprezinta accesul greu, cu drumuri neamenajate si inguste, lipsa transportului in comun si lipsa institutiilor de servicii socialescoli, gradinite, spitale, etc”.

Pentru apartamentele noi cu doua camere, cele mai multe oferte pot fi gasite in cartierul Drumul Taberei, in timp ce pentru trei camere, topul cartierelor dupa numarul de oferte este condus de Rahova, potrivit imobiliare.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri