3 / 8

Anul acesta ai generat mai multe venituri din blogging

Zoso.ro


Nota 10 – “Da, cum ziceam mai sus, campanii mai putine, dar mai bune.”

Arhiblog.ro


Nota 10 - No comment.

RazvanPascu.ro


Nota 10 - "Da, dar nu foarte mult in plus fata de anul trecut. Cresterea va fi la final de an de maximum 10-15%."

Chinezu.eu


Nota 10 - "Daca vorbim doar despre chinezu.eu, fata de 2012 am avut o crestere de aproximativ 20%. Per total kooperativa.ro a fost in jur de 35%."

AndreeaStan.ro


Nota 10 - "Fata de anul trecut cand eram inca la inceputul experimentului numit blogger oficial. Pana anul trecut blogul meu personal era doar un pseudonim, fara posibilitatea de contact si neasociat cu numele meu. In plus, anul acesta am avut sansa sa fac parte, ca blogger, din campanii integrate mari si de succes."

Sabina-Cornovac.ro


Nota 10 - "Am si investit in publicitate si branding personal, am scris mai mult si m-am implicat in campanii mai mari, am refuzat ce nu am crezut ca va merge la mine si per total castigurile au fost mai mari, din toate punctele de vedere."

Fabulousmuses.net


Nota 9 - "Anul acesta www.fabulousmuses.net s-a conturat si a evoluat individual si ca un adevarat business. Nu s-a mai manifestat ca ramura a agentiei Fabulous PR&Events."

Manafu.ro


Nota 5 - "Nu am cautat activ niciodata campanii, eu fiind prezent mai mult in zona consultantei social media, dar pot spune ca am avut aceeasi cerere ca in ultimii doi ani."

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri