4 / 8

Concurenta in blogosfera este onesta/corecta

Zoso.ro


Nota 5 - "Nu exista corectitudine in business, fiecare trage cat poate spuza pe turta lui. Cei care incearca sa fie corecti sunt mai apreciati de public si de comunitatea lor, ceilalti fac ce pot."

Arhiblog.ro


Nota 1 - Fara argumente.

RazvanPascu.ro


Nota 10. "Da, pe nisa de turism sunt bloggeri onesti. In principiu, concurenta este onesta in toata blogosfera, insa uneori sunt bloggeri care vor sa isi arate masculinitatea prin atacuri asupra celorlalti. Nu o fac din rautate, ci pentru ca blogosfera se reduce la oameni, sentimente, personalitate. Totul e foarte personal in blogosfera si poate ajunge sa nu iti placa de cineva pur si simplu, fara ca acesta sa iti fi facut ceva sau fara sa il cunosti cum este, de fapt."

Chinezu.eu


Nota 6 - "Concurenta in blogosfera e ca in orice piata. Adica unii sunt fair, altii nu. Din fericire, lucrurile au inceput sa se cearna si pe partea asta si companiile si agentiile incep din ce in ce mai mult sa lucreze cu cei care dau dovada de seriozitate, nu de lambada 2.0. Trendul este pozitiv, deci."

AndreeaStan.ro


Nota 1 - "Absoult corect in teorie, absolut incorect in realitate. Pentru ca blogging-ul inseamna mai mult decat cuvinte bine insirate, idei, opinii cititori. O parte insemnata a calitatii de blogger inseamna relationarea offline. Nu toti au acces la toate evenimentele, agentiile, clientii: majoritatea evenimentelor se petrec in Bucuresti, dar bloggeri sunt in toata tara, majoritatea au si un job real separat in viata de zi cu zi si nu pot aloca la fel de mult timp scrisului si documentarii, una e sa iti placa sau nu ce scrie cineva si alta e sa iti placa sau nu ca si persoana, unii bloggeri vin din lumea media unde au deja un brand format etc."

Sabina-Cornovac.ro


Nota 6 - "Nu imi place sa generalizez, deci nu voi spune un raspicat "Nu!". Insa anul acesta parca a fost cel al certurilor, al invidiilor, al saparilor si al celor care dau mailuri de genul <Eu de ce nu am fost invitat in campanie?> sau <Ala de ce colaboreaza cu voi si eu nu?>. Eu prefer sa ii vad doar pe cei care isi vad de treaba si care considera ca bloggerii, pentru a creste blogosfera romaneasca, trebuie sa lucreze ca o echipa, nu sa fie dusmani."

Fabulousmuses.net


Nota 4 - "Deloc. Daca analizam concurenta prin prisma proiectelor pe care le primesc bloggerii trebuie sa spun ca nu o gasim deloc corecta. La o simpla analiza putem observa rapid favoritisme exercitate in agentii si multe alte tips&tricks care consideram ca nu sunt deloc profi."

Manafu.ro


Nota 8 - "Nu vad o concurenta in blogosfera in adevaratul sens al cuvantului. Vorbind foarte mult de bloguri generaliste, concurenta ar insemna o competitie intre bloggeri. Si nu cred ca si-a propus cineva sa fie mai bun decat altii. Si nici nu s-a vazut."

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri