2 / 4

New Century Holdings

NCH, reprezentat in Romania de Siminel Andrei, este prezenta pe plan local prin trei entiati – NCH Advisors, Lindsell Enterprises si Broadhurst.


Grupul american de investitii detine in Romania multiple business-uri, poate cel mai de succes fiind Vel Pitar, companie cu 7 centre de productie in tara si oferind produse de panificatie catre circa 6.000 de business-uri din Romania, incluzand supermarket-uri, magazine, spitale, scoli.


Tot in zona de offline, compania detine si Romarta, cu spatii totale de peste 400.000 de metri patrati in peste 25 de orase din Romania, dar si Metex Big SA.


Trecand in zona de online, este interesant ca principalele doua investitii ale NCH in tara, Active Soft si NetBridge, sunt detinute indirect de NCH, prin Metex Big SA si Romarta SA.


Recent chiar, Netbridge a trecut pe o noua firma, Bitfactor, actionariatul ramanand insa acelasi. Bitfactor detine Okazii.ro, fanionul companiei, dar si Auto.ro, Animale.ro, Trafic.ro, Myjob.ro (care reuneste mai multe site-uri de job-uri – n.r.), Hit.ro si altele.


Publisherul Active Soft detine Business24.com, Copilul.ro, e-refereate.ro, SfatulMedicului.ro sau Ele.ro.


O investitie inspirata a NCH in Romania a fost in Real Media Network SA, companie care detine Imobiliare.ro, cel mai important portal de inchirieri/vanzari din tara. Alte investitii care promit sunt Cinemagia.ro si Automarket.ro.


Pe alt plan, bancar, NCH are actiuni in cadrul Libra Bank.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri