3 / 4

3TS Capital Partners, investitii mici dar bine plasate

3TS Capital Partners a realizat in ultimii ani multiple investitii pe plan local, majoritatea in companii promitatoare din online si in special eCommerce. Numirea lui Marius Ghenea, unul dintre cei mai experimentati antreprenori si investitori in zona de online din .ro, ca advisor la 3TS nu face decat sa intareasca pozitia fondului de investitii in zona de comert online.


Cea mai recenta investitie a 3TS este in 123contactform.com, s-a realizat prin Catayst Romania, cel mai important fond local de private equity pentru crestere si venture capital dedicat Romaniei, care sustine IMM-urile din sectorul Tehnologie – Media – Telecom (TMT). 123ContactForm ofera instrumente simple pentru construirea formularelor online cu functionalitati bogate, de la optiuni de design, la plati si gestionare a datelor.


De regula, 3TS Capital achizitioneaza pachete minoritare din firme, acest lucru intamplandu-se si in cazul Elefant.ro, cand Catalyst a achizitionat “putin peste 10%” din cel mai mare retailer de carte din tara, una dintre investitiile de viitor si care merita urmarita indeaproape.


O alta investitie in online si care nu este in eCommerce este cea din Green Horse Games a lui George Lemnaru, unul dintre antreprenorii romani specializati in jocuri sociale online.


In zona de publishing, 3TS a investit in Avocatnet.ro, achizitionand 30% din companie si, anterior, in Internet Corp., publisher-ul WALL-STREET.ro.


Fondul de investitii a realizat si cateva exit-uri spectaculoase in Romania, printre ele numarandu-se Axigen, Centrul Medical Unirea sau Avangate, precum si internationale – Orange.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri