sediu UbisoftIn acest moment, Ubisoft ocupa doua cladiri de birouri cu o suprafata totala de 20.000 mp, amplasate in zona de nord a Bucurestiului, in care lucreaza peste 1.200 de persoane. In plus, compania a anuntat recent ca va recruta alte 300 de persoane.

ubisoft„Ne-am dorit sa oferim oamenilor un spatiu deschis, relaxant si colorat, specific personalitatilor lor. Design-ul noului birou este foarte dinaminc, imbinand spatiile de lucru cu cele de relaxare sau spatiile inchise dedicate sedintelor. Peretii sunt decorati cu grafica din jocurile dezvoltate de Ubisoft sau cu picturi realizate de angajati. Mai mult, fiecare este liber sa-si personalizeze biroul cu diverse figurine, jocuri sau trofee castigate in cadrul concursurilor interne. Asfel, locul le stimuleaza creativitatea angajatilor si le ofera mediul relaxant de care au nevoie”, spun oficialii Ubisoft.

ubisoftPe langa spatiile de relaxare si mediul de lucru tot mai putin conservator, compania a introdus recent si un nou beneficiu pentru angajati: pensie privata.

UbisoftMarea parte a spatiilor din Ubisoft sunt deschise, cu exceptia salilor de sedinte si a catorva birouri.