Black Friday 2017 la Fashion Days a inceput: un milion de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sunt reduse cu pana la 90%. Am selectat pentru tine trei ceasuri din oferta Fashion Days de Black Friday 2017 care beneficiaza de reduceri de pana la 48%.

Black Friday a inceput a Fashion Days pe aplicatia mobila prin push notifications – care ramane principalul canal de vanzare - si continua pe durata intregii zilei de 17 noiembrie, in aplicatia de mobil si pe website.

Black Friday 2017 Fashion Days: cinci ceasuri la reducere

  • Fossil Ceas de Dama Georgia Mini

Din otel inoxidabil si cu o curea din piele bej, mecanism quartz, ceasul Fossil Georgia Mini se afla in oferta Fashion Days la pretul de 339 lei, redus cu 38%. Mai mult detalii, AICI.

  • Fossil Ceas de Dama Jacqueline

Modelul Jacqueline, disponibil pe culoarea bej sampanie, cu o curea gri si o carcasa auriu rose este redus in oferta Fashion Days de Black Friday 2017 cu 48%. Il poti cumpara de AICI, la pretul de 339 lei.

  • Set de ceas Fossil si cercei cu tija auriu rose cu bej

Ceasul Fossil vine la pachet cu o pereche de cercei cu tija in oferta retailerului online Fashion Days de Black Friday 2017. Ceasul este decorat cu cristale si are inchidere de tip bijuterie, iar cerceii sunt din otel inoxidabil placat cu cristale de sticla. Setul se afla la pretul de 449 lei si beneficiaza de o reducere de 43%. Il poti cumpara de AICI.

Stocuri de produse in oferta Black Friday 2017 Fashion Days:

Produse si preturi de pornire Black Friday 2017 Fashion Days:

  • genti dama, de la 59 de lei
  • ghete si pantofi casual pentru barbati, de la 139 lei
  • haine copii de la 59 de lei
  • rochii, de la 59 de lei
  • botine de sezon si pantofi pentru femei, de la 59 lei
  • geci de sezon, de la 99 lei

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri