Farmec Cluj-Napoca va putea produce dezinfectant de mâini peste cel puțin cinci săptămâni. Compania realizează teste de eficacitate, care durează 4-5 săptămâni și încep săptămâna aceasta, au declarat reprezentanții producătorului de cosmetice. Totodată, Farmec așteaptă avizele oficiale pentru produsele dezinfectante pentru suprafețe de la Comisia de Biocide.

”Suntem în dialog permanent cu autoritățile și cu furnizorii de materii prime și de ambalaje în vederea obținerii tuturor aprobărilor și susținerii în demersurile pentru producția în regim de urgență. Așteptăm avizele oficiale pentru produsele dezinfectante pentru suprafețe de la Comisia de Biocide în zilele următoare”, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanții Farmec.

Totodată, Farmec Cluj-Napoca va începe producția dezinfectanților pentru mâini în 5 săptămâni, după ce vor fi realizate testele de eficacitate și Comisia de Biocide își va da avizul necesar.

”În cazul dezinfectanților pentru mâini este necesară realizarea unor teste de eficacitate, în laboratoare autorizate. Durata acestor teste este de 4-5 săptămâni și încep săptămâna aceasta. Perioada de testare a eficacității este condiționată de timpii de acțiune necesari evaluării acțiunii antimicrobiene. Ulterior, aceste produse vor fi supuse spre avizare Comisiei de Biocide, care ne-a transmis că va urgenta procedura de avizare”, susține producătorul de cosmetice.

”Vom reveni cu informații, atunci când vor fi asigurate toate condițiile pentru a da curs inițiativei. Momentan, aceasta este prioritatea numărul 1 a companiei Farmec și ne folosim toate resursele pentru o soluționare eficientă și responsabilă în beneficiul sănătății publice”, conchide sursa citată.

Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc - rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performanțe. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În ianuarie, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatră Neamț, Galați, Oradea, Sibiu și Râmnicu Vâlcea și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri