Auchan introduce în magazinul online pachete de cumpărături predefinite

Auchan introduce o serie de coșuri de cumpărături predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro. Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și sunt livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore, anunță compania într-un comunicat de presă.

Pachetele predefinite sunt gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar și cele de curățenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt deja disponibile 6 coșuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări și băuturi, produse destinate curățeniei casei, două coșuri cu hrană pentru câini (talie medie și mică) și un coș cu produse pentru pisici.

Prețurile coșurilor predefinite variază, în funcție de tipologia aleasă, între 105 și 155 lei. Această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, urmând ca în următoarea perioadă să fie adăugate și mai multe opțiuni disponibile exclusiv pe www.auchan.ro.

Auchan și Leroy Merlin au anunțat că au început organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Voluntarii și reprezentanții ONG-urilor care achiziționează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia de casă dedicată în hipermarketurile și supermarketurile Auchan și de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, începând de vineri, 27 martie.

Citeste si:
Auchan pregătește al doilea centru de suport medical, la Cluj-Napoca
Coronavirus | Auchan...

Hipermarketurile și supermarketurile Auchan, precum și magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienți, începând de luni, 23 martie 2020, într-un program zilnic, de luni până duminică, de la 8.00 la 21.00. Excepție fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic între orele 8.00-20.00, și supermarketul Auchan Obor, care de luni până sâmbătă este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica în intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din stațiile Petrom rămân deschise non-stop.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, două supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 de metri pătrați suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi, compania are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Sursa foto: Auchan Romania
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri