Carrefour a deschis joi, 20 august, primul hipermarket din Târgoviște, în incinta Dâmbovița Mall, primul centru comercial din județul Dâmbovița. Carrefour Târgoviște devine cel de-al 39-lea hipermarket din rețeaua națională și are o gamă de 70.000 de produse, disponibile în magazinul fizic, prin aplicația Carrefour sau prin livrare la domiciliu.

Noul hipermarket din Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6. Magazinul, cu o suprafață de vânzare de 7.340 de metri pătrați, este deschis de luni până duminică, în intervalul 07:00 - 22:00. Magazinul are 1.250 de locuri de parcare gratuite, 230 de angajați și 32 de case de marcat, dintre care 12 case rapide Self Service. Magazinul are implemnetat sistemul „Click & Collect”.

„Carrefour pune primul hipermarket pe harta orașului Târgoviște și aduce o experiență completă de cumpărături, interconectată prin serviciile offline și online, totul în deplină siguranță. Oricum ar alege să cumpere, direct din magazin sau comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii vor găsi produse de calitate la prețuri accesibile și numeroase oferte”, a declarat Laurențiu Bîlteanu, director hipermarket Carrefour Târgoviște.

Citeste si:
Încă o înghețată retrasă de la vânzare din cauza conţinutului de...
Încă o înghețată retrasă de...

Special pentru copii, Carrefour a creat Roli-Poli, prima stație de colectare selectivă destinată celor mici, în interiorul magazinului.

Carrefour implementează și în Târgoviște programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit.

În România, grupul Carrefour are peste 360 de magazine din țară.

Citeste si:
Leroy Merlin deschide un magazin la Târgoviște
Leroy Merlin deschide un...

Sursa foto: Carrefour

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri