Noul hipermarket din Dâmbovița Mall este situat pe Bulevardul Regele Ferdinand nr. 6. Magazinul, cu o suprafață de vânzare de 7.340 de metri pătrați, este deschis de luni până duminică, în intervalul 07:00 - 22:00. Magazinul are 1.250 de locuri de parcare gratuite, 230 de angajați și 32 de case de marcat, dintre care 12 case rapide Self Service. Magazinul are implemnetat sistemul „Click & Collect”.

„Carrefour pune primul hipermarket pe harta orașului Târgoviște și aduce o experiență completă de cumpărături, interconectată prin serviciile offline și online, totul în deplină siguranță. Oricum ar alege să cumpere, direct din magazin sau comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii vor găsi produse de calitate la prețuri accesibile și numeroase oferte”, a declarat Laurențiu Bîlteanu, director hipermarket Carrefour Târgoviște.

Special pentru copii, Carrefour a creat Roli-Poli, prima stație de colectare selectivă destinată celor mici, în interiorul magazinului.

Carrefour implementează și în Târgoviște programul de colectare a uleiului uzat, oferind un 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit.

În România, grupul Carrefour are peste 360 de magazine din țară.

Sursa foto: Carrefour