Zona florăriilor online, prin intermediul cărora poți cumpăra online flori, fie că ești din București sau din alt oraș al României, beneficiază de un număr ridicat de businessuri. Unele dintre acestea au și o rețea bine dezvoltată de locații fizice, în timp ce altele se axează în principal pe comandarea online de flori.

Florării online 2023: businessuri prin care poți cumpăra online flori

Lista de mai jos, în care florăriile online sunt prezentate în ordine aleatorie, este formată din businessuri cu review-uri de peste 4 stele din 5, atât pe Google, cât și pe Facebook. Este important să verifici cu atenție costurile de livrare în momentul în care pui comanda, unele dintre businessuri având livrare gratuită în București și în zonele limitrofe, în timp ce altele pot avea taxe suplimentare în funcție de anumite zone.

Dincolo de site-urile acestor businessuri, poți cumpăra flori online apelând și la aplicațiile de livrare rapida , precum Glovo, Tazz sau FAN Delivery.

Nr. Florării care vând și online Aria de livrare
1. Imod Flowers București și Ilfov
2. Magnolia La nivel național
3. Floria La nivel național
4. Baiatul cu flori București și Ilfov
5. Iris La nivel național
6. Flowers Garden București și Ilfov
7. Maison d”Or La nivel național
8. Patchouli Flowers București
9. Maison Dadoo București și Ilfov
10. Florăria cu Povești La nivel național
11. La Fleur Boheme București și zonele limitrofe
12. Bloomeria La nivel național
13. Chardons București și Ilfov
14. OkFlora La nivel național
15. California Flowers București și Brașov

Ai un magazin online? Te așteptăm în comunitatea ecomTEAM, unde te ținem la curent cu ultimele informații din comerțul online prin evenimentele pe care le organizăm și materialele pe care le publicăm. Dă-ne follow pe Linkedin AICI sau pe Facebook AICI și scrie-ne la armand.iliescu@wall-street.ro detalii despre businessul tău.

Atât din discuțiile avute cu reprezentați ai unor florării din acest top, cât și din informațiile publicate de acestea pe site-uri, e important să aveți în vedere că livrarea la nivel național se întâmplă de cele mai multe ori prin intermediul firmelor de curierat și nu prin reprezentații florăriei online. Astfel, unele businessuri avertizează că pot apărea unele probleme cu astfel de colete trimise.

O analiză a KeysFin, publicată la începutul anului 2020, consemna faptul că afacerile cu flori au crescut considerabil în ultimii cinci ani, cu 96% față de 2014 și cu 6% față de 2017, la 330 de milioane de lei în 2018.

Sursa foto: Shutterstock.com