Raiffeisen Bank International se alatura Blockchain Research Institute, un think-thank global al carui rol este de a-si ajuta membrii sa utilizeze cu succes tehnologia blockchain in proiectele din zona serviciilor financiare, productie, retail, energie etc, conform unui comunicat de presa emis de catre grup.

"Tehnologia blockchain este un sport de echipa si este nevoie de multi jucatori buni pentru a avea succes in domeniu. Ne alaturam Blockchain Research Institute pentru a avea acces la cercetari de ultima generatie legate de aceasta tehnologie", a declarat Johann Strobl, CEO al RBI.

Vrei sa inveti cat mai multe despre tehnologia Blockchain? Inscriete-te gratuit la Future Banking si vei avea ocazia sa cunosti antreprenori de top din aceasta industrie.

Cei de la Raiffeisen Bank International se vor uita in mod special catre modul de implementare a tehnologiei blockchain in sectoare precum cel de finantare a comertului, piata de capital, servicii de securitate si managementul identitatii, sectoare care au potential mare pentru clientii corporate ai grupului, conform precizarilor facute de CEO-ul RBI.

Din ce in ce mai multe companii isi indreapta privirea catre tehnologia din spatele criptomonedei Bitcoin, unele dintre ele avand deja proiecte implementate prin intermediul acesteia.

Sursa foto: Arsenie Krasnevsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri