Brandul german de fashion Tom Tailor a deschis primul magazin din nordul tarii. Noua locatie este situata in Iulius Mall Suceava si propune sucevenilor colectii casual de imbracaminte.



Tom Tailor ocupa o suprafata de aproximativ 180 mp, la etajul Iulius Mall Suceava. Brandul de fashion ofera piese vestimentare care acopera stiluri variate, de la cel sport, pana la cel smart elegant, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Articolele Tom Tailor pun accent pe calitate si sunt in ton cu trendurile in moda, imbinand tiparele clasice cu detaliile care confera un plus de originalitate.

Ca retailer international de moda, Tom Tailor Group se concentreaza pe hainele casual, compania pozitionandu-se in segmentul preturilor de nivel mediu. Marca Tom Tailor este prezenta pe toate segmentele de retail, atat cu magazine proprii, cat si alaturi de alti parteneri. Reteaua include 451 de filiale Tom Tailor, precum si 183 de intreprinderi de franciza, 2.474 de magazine shop in shop si aproximativ 7.447 de magazine multi-brand. Astfel, marca este disponibila in peste 31 de tari.

Cu o suprafata de 51.500 mp, un mix complet de retail, optiuni de recreere si multiple servicii, Iulius Mall Suceava reprezinta o atractie regionala, cu aproximativ 10 milioane de vizitatori anual, inclusiv din zonele invecinate si din Ucraina. Iulius Mall Suceava include: peste 170 de magazine, branduri internationale si nationale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul tarii, cu 8 sali, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase posibilitati de relaxare si distractie, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, servicii variate si birouri ale institutiilor publice.

Iulius Mall Suceava face parte din reteaua nationala de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alaturi de cele din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Din portofoliul companiei IULIUS face parte si ansamblul mixt Palas Iasi, primul de acest tip din Romania, iar in curand va fi inaugurat cel deal doilea proiect multifunctional, Iulius Town Timisoara, in parteneriat cu Atterbury Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri