Piata romaneasca de fashion a mai adaugat un brand; retailerul scandinav Marc O'Polo intra pe piata locala si deschide primul magazin din Romania pe 12 septembrie, in Bucuresti Mall-Vitan.

Retailerul de fashion Marc O'Polo va deschide primul magazin de pe piata locala la parterul centrului comercial Bucuresti Mall. Magazinul va gazdui colectii vestimentare pentru femei si pentru barbati, incaltaminte, dar si accesorii. Membrii programului de loialitate vor beneficia de o reducere speciala de 10% la achizitii in perioada 12 - 15 septembrie.

Marc O’Polo este un brand cunoscut in Romania, fiind comercializat in cadrul magazinelor Peek & Cloppenburg, iar intrarea directa printr-un magazin mono-brand reprezinta un vot de incredere pentru piata locala de retail. In mai 2019, compania detinea 102 magazine proprii, alte 226 de unitati mono-brand fiind operate in franciza. In plus, brandul si-a castigat notorietate si prin intermediul partenerilor care opereaza magazine de tipul shop-in-store (782 unitati) si multi-brand (1.004 unitati).

Brand international cu radacini scandinave, Marc O'Polo creeaza haine pentru adeptii stilului casual contemporan premium, ce a transformat brandul intr-unul de referinta pentru segmentul pe care il reprezinta. Stilul de referinta Marc O'Polo urmeaza tocmai principiul de viata ale fondatorilor sai: libertatea de a fi tu insuti. Cu aceasta afirmatie si preferinta pentru materiale naturale, manopera de inalta calitate si detalii speciale, magazinul este in prezent unul dintre brandurile de top din lume.

Fondat la Stockholm in 1967, brandul cuprinde astazi colectiile Marc O'Polo Modern Casual, Marc O'Polo Denim, Marc O'Polo Shoes si Accesorii Marc O'Polo, precum si colectiile de licente Marc O'Polo. Sediul central, aflat la sud de Munchen, in Stephanskirchen, aprovizioneaza 2.200 de magazine, parteneri de retail si de franciza la nivel international.

Marc O'Polo este disponibil in peste 30 de tari, inclusiv Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franta, China, Rusia si Polonia, la care se adauga, incepand cu 12 septembrie, si Romania. Marc O’Polo are circa 1.800 de angajati si a realizat in anul financiar ce s-a incheiat la 31 mai 2019 o cifra de afaceri de 472 de milioane de euro.

Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis acum 20 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri