Vino la retailArena 2019 pentru a afla ultimele tendinte din industria de eCommerce, pe 23 si 24 octombrie, la hotel Sheraton! Detalii despre eveniment, aici!

Puratos se adapteaza tendintei globale catre digitalizare si presiunilor de optimizare din piata, dar ramane axat pe relatia directa cu clientii, prin echipele sale de vanzare si distribuitori. Compania isi propune sa genereze prin noul canal de vanzari online aproximativ 10% din total vanzarilor pentru sectorul de panificatie produsa artizanal pana la sfarsitul anului financiar 2020 si aproximativ 30% din totalul vanzarilor pe acelasi segment, pana la finalul anului 2021.

“Relatia directa cu clientii nostri ramane la fel de importanta ca si pana acum. Platforma MyPuratos completeaza eficient canalele noastre online si offline prin care sustinem afacerile din industria de panificatie, mai ales in ceea ce priveste clientii artizani. Pentru brutarii, patiserii si ciocolaterii, magazinul online va aduce mai multa flexibilitate si un management mai eficient al afacerilor proprii”, a declarat Andrei Stoian, Product Manager Puratos Romania.

Platforma MyPuratos este proiectata sa sustina distributia si sa eficientizeze procesul de vanzare. MyPuratos functioneaza similar unui magazin online, cu acces din website-ul www.puratos.ro, prin simpla creare a unui cont de utilizator. Prin noua facilitate, clientii Puratos plaseaza comenzi online, sunt informati cu privire la produsele nou lansate, comunica oricand doresc cu un consultant, pot salva retetele preferate, primesc oferte personalizate, descarca documentele tehnice ale produselor, vizualizeaza istoricul comenzilor si al facturilor.

Puratos Romania este unul dintre principalii jucatori de pe piata de ingrediente pentru industria de panificatie. Compania detine o fabrica cu trei linii de productie pentru materii prime si ingrediente destinate industriei locale de brutarie, patiserie si ciocolatiere. Puratos Romania ofera materii prime pentru sectorul alimentar si servicii specializate clientilor sai din sectorul industrial, artizanal, retail si horeca printr-o retea de 12 filiale la nivel national si prin cele doua centre de inovatie, din Bucuresti si Cluj-Napoca, destinate testarii de produse si ingrediente inovatoare. Compania a fost infiintata in anul 1995, in Bucuresti, avand in prezent o unitate de productie in judetul Ilfov, cu trei linii de productie distincte (linie de margarina, linie de mixuri pentru patiserie si brutarie, respectiv o linie pentru umpluturi cu fructe, creme pe baza de apa si glazuri) si 150 de angajati. Puratos Romania este unul dintre principalii jucatori din sectorul de ingrediente pentru industria alimentara, avand un portofoliu extins de produse, printre care maiale active si inactive, cereale incoltite si infuzate in maia lichida, ciocolata belgiana Belcolade, umpluturi cu fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

Grupul Puratos este lider global in productia de materii prime inovative, cu expertiza in aplicatii finite pentru industria de panificatie, patiserie si ciocolatiere. Compania a fost fondata in Belgia in 1919, cu sediul central la Bruxelles, are 8.780 de angajati in 70 de tari, detine 64 de unitati de productie si 82 de centre de inovatie, oferind clientilor ingrediente calitative si nutritive adaptate cerintelor locale. Produsele Puratos sunt comercializate in 100 de tari, in 2018 cifra de afaceri a Puratos a atins 1,7 miliarde de euro la nivel global.